3.9.2012

TME IV

Heloo morsot ja muut karvaiset kumppanit (ja ne vähempikarvaisetkin)!

Aloittakaamme tarinointimme perjantaista. Koulun jälkeen, kun sieltä lopulta päästiin, vain puolen tuntia myöhässä, matkustin kauppaan, etsimään miehekkeen ja hakemaan ruokaa kun se oli meille tulossa. Perjantai meni syödessä pizzaa, dataillessa, koiraa lenkittäessä ja tuijotellessa koomaillen telkkaria.

Lauantaina aamumme koitti jossain 12:n aikaan ja koomailun ja aamiaisen nautinnan jälkeen olikin vaatekriiseilyn aika. Noin puolitoista tuntia (VAAN) jälkeen aloin olla lähtökunnossa Tammelaan Manttaalille , Tammela Metal Evening:iin, järjestysnumeroltaan IV. Ensimmäinen bändi, KK-Duo oli jo kerennyt lopettamaan kun itse sinne saavuimme miehekkeen ja toisen kaverin kanssa. Saavuimme siis sopivasti näkemään Right to Remain Silent:in. Soittivat ihan hyvin, vaikka ei kyllä ollut heiltä ihan paras veto jonka olen nähnyt. Solisti tosin pahoittelikin hiukan lähtenyttä ääntään. Kuitenkin hekin soittavat trash-metallia, joten kaiken karjunnan keskeltä kyllä sen huomaa, jos ääni on heikommassa kunnossa. Ainakin sellainen joka on bändiä ennenkin livenä katsastellut.
Heidän jälkeensä soitti Unholy Rites, joiden keikkaa kuuntelimme lähinnä puolella korvalla ulkona, tosin ihmisten kanssa seurustellen. Repressionin keikan aikana kävimme katsomassa pari biisiä heiltä, mutta poistuimme jälleen ulos. En ole ihan varma tapahtuiko tämä nyt oikeasti tässä välissä, mutta kävimme kuitenkin etsimässä kaupasta hieman ruokaa ja juotavaa. Ruokien ja juomien jälkeen siirrryimme jälleen sisälle hieman lämmittelemään ja seuraamaan Shadowblind:in keikkaa. Ihan hyvin nekin veti, vaikka itse pidin kyllä edellisestä solistista enemmän. SB:n jälkeen soitti Decibel Hammer, joilta kävimme muistaakseni kuuntelemassa pari viimeistä biisiä, koska tulimme sisälle lämmittelemään, ja odottelemaan Suhdeluvun keikan alkua. Voin tuossa lopussa laittaa tuotekuvan siitä mekosta, johon olin verhoutuneena siinä mukaivaisessa tihkutuksessa, niin ehkä ymmärtänette miksi tuppasi olemaan hieman viileää. Onneksi oli sen kanssa leggingsit, niin ei ihan pystyyn jäätynyt, mutta ei silti voinut sanoa että olisi missään vaiheessa ollut oikeastaan liiankaan kuuma. Mutta nyt hyppäsimme taas asiasta kukkaruukkuun, yritetäänpäs päästä takaisin : D
Tässä kuvaa siis mekosta. Sain tämän keskiviikkona miehekkeeltä synttärilahjaksi, VIIME vuoden synttärilahjaksi : D parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Mutta juuh, Suhdeluvun keikka oli hyvä, tykkäsin. Vaikka siinäkin bändissä oli muutoksia tapahtunut, joista en tiennyt.. Mutta olinkin parilta keikalta pois, mille piti kyllä alunperin mennä mutta tulikin sitten mutkia matkaan. Olisinhan siitä siis saattanut jo aiemminkin tietää : D
Sen jälkeen oli taas roudaustauko ja sen jälkeen lavalle astelivat Mechanical Valkyrie. Tykkäsin keikasta kovasti, olin heidät nähnyt jo kerran aiemminkin, tosin eri solistilla, sekä melkein saman kokoonpanon vaan eri bändinimen alla soittelemassa. Itse pidin tästäkin solistista, hänellä on oikiasti kiva ääni, mutta kyllä edellinenkin oli ihan kuunneltava. Seisoin viisaana koko MV:n keikan ajan sopivasti kaiuttimien vieressä niin eikös vielä maanantai-aamunakin vasemmassa korvassa tinnitä. Sen siitä saa kun ei käytä päätänsä : D

Lähdettiin sieltä hieman ennen 23, heitettiin kaveri kotiin ja tultiin miehekkeen kanssa meille. Jatkettiin koomailua tv:n edessä, ohjelmassa tällä kertaa Saksikäsi Edward. Onhan se ihan hyvä leffa, surullinen ja ihana, mutta ei kuitenkaan noussut suosikikseni Johnny Depp & Tim Burton-yhdistelmistä. Voisin kuitenkin katsella, ja tulen luultavasti katselemaankin, uudestaan. Kuka tietää ehkä mieli vielä muuttuu.

kuvat lainattu jälleen röyhkeästi cybershopin ja googlen ihmeellisestä maailmasta, koska kameraa ei tullut taaskaan mukaan, anteeks.

Tässä vielä hieman linkkejä jos kiinnostuitte bändeistä enemmän, tosin jo ylemmässä tekstissä bändin nimet toimivat linkkeinä heidän kotisivuilleen. Nauttikaa (:
Right to Remain Silent 1
Right to Remain Silent 2
Shadowblind
Decibel Hammer
Suhdeluku
Mechanical Valkyrie 1
Mechanical Valkyrie 2
Mechanical Valkyrie 3
Mechanical Valkyrie 4

Tämä oli nyt tässä taas tältä erää. Toivottavasti nautitte ja palaatte uudestaankin, heihei!! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti