14.9.2012

Pizzapannarirulla

Heloo!
Tälläistä teimme miehekkeen kanssa keskiviikkona meillä, tästä ohjeesta tulee 8 annosta ja tämä on Yhteishyvän Ruoka-liitteestä tämä ohje.

PIZZAPANNARIRULLA


6 kananmunaa
6 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa

TÄYTE
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl ruokaöljyä (itse käytin rypsiöljyä tämän puutteessa)
1 punainen paprika
1 ps (300g) kinkkusuikaleita
1 tl oreganoa tai pizzamaustetta (käytin itse basilikaa)
100 g maustettua tuorejuustoa esim. valkosipuli (käytin Arla Apetinan Toscana:a)
2 rkl tomaattisosetta

Lisäksi:
korppujauhoja

TOIMI NÄIN:
Riko kananmunat kulhoon. Sekoita joukkoon maito, jauhot ja suola. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pannukakkua 225'C:ssa noin 25 minuuttia, tai kunnes se on saanut jonkin verran väriä. Valmista täyte. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Hienonna paprika ja lisää pannulle kinkkusuikaleiden ja oreganon kanssa. Kääntele hetki. Nosta pannu syrjään ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja tomaattisose. Anna täytteen jäähtyä. (Ripottele puhtaalle leivinpaperille korppujauhoja ) ja kumoa pannukakkupohja paperille. Levitä päälle täyte ja kääri levy rullalle.

Tulee tästä hyvää kyllä alkuperäiselläkin ohjeella, olen sitäkin kokeillut. Tosin nyt piti vähän improvisoida, kun ei ollut tarvittavia aineita. Kuva ei ole mikään hirveän imarteleva, mutta sitä oli enää niin vähän jäljellä, että nappasin kuvan ennen kuin se olisi syöty kun seuraavan kerran ehtisin kuvailemaan. Tätä voin todellakin suositella, ommeinaa iha pirun hyvää, ja aina nopeakin valmistaa. Ja maistuu niin lämpimänä kuin kylmänäkin.

Tämä postaus tulee (toivottavasti) ajastetusti, kirjoitin tämän siis jo eilen. Kun te luette tätä, minä olen luultavasti koulussa, toivottavasti leipomassa mm. piimälimppua. Kahtena edellisenä perjantaina olen tehnyt täytekakkuja ja voikkarikakkuja ja olen melkoisen varma, että se on se, mitä haluan tehdä työkseni. Varsinkin kun on vielä oltu tyytyväisiä työn jälkeen, siis jopa asiakas, ettei pelkästään opettajat. Mutta jos en nyt leiju enempää omalla loistavuudellani ja painun tästä seikkailemaan takaisin bittiavaruuden ihmeellisiin ulottuvuuksiin :D
MöiMöi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti