22.9.2012

Kinkkumuffinit

Heloo karvaiset ja karvattomat kuomani!!

Tänään muistan taas piiiiiiiitkästä aikaa miksi en yleensä dataile aamuisin. Täällä korvessa nimittäin ainakin jälleen (ja aina aamuisin siis) nettiyhteys hidastelee oikein urakalla ja youtube-videonkin lataamiseen menee taas melkeen 10minuuttia.. Ei nakerra kuin pientä oravaa. Saa nähdä kuinka kauan tämänkin postauksen julkaisemiseen sitten menee, mutta toivottavasti saisi nyt ainakin kirjotettua tämän valmiiksi ja tallennettua luonnokseksi, ettei tarvisi tätä montaa kertaa raapustaa samaa valitusvirttä. Asianani ei kuitenkaan ollut tällä kertaa angstata huonosta yhteyksistäni, vaan jakaa tänne eettereihin uusi muffiniohje, jonka muokkasin eräästä toisesta ohjeesta tuossa keskiviikkona (vai torstaina, en muista enää ihan varmasti ) :D Ja anteeksi ihan hirveän huonosta kuvasta :(




KINKKUMUFFINIT                     n.18kpl

1,5dl kaurahiutaleita
1,5dl Myllyn Paras Kuidukasta
2dl vehnäjauhoa
2tl leivinjauhetta
1tl aromimaustetta/yrttisuolaa
1tl rakuunaa
1 makea suippopaprika pienenä kuutiona
n.200g kinkkusuikaleita pienittynä
230g säilykeherkkusieniä pienittynä
2dl kermaviiliä
1rkl hunajaa
½dl öljyä
2 kananmunaa


Toimi näin:
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut ainekset sekaan. Sekoita. Jaa taikina muffinivuokiin (kannattaa vähän öljytä, jää muuten kiinni) tai muffinipellille. Paista 200'C:ssa uunin keskitasolla n. 20-30min.

Vielä lopputurinoiksi hölisen, että minulla on aivan valtava kissakuume. Meillä ei ole nyt ole kohta vuoteen ollut kissaa, koska hän kuoli vanhuuteen. Hän oli siis jo jotain 13-vuotias. Eilen pääsin kuitenkin katsomaan piiiiikkusia kisuvaaveja, joista toivottavasti nyt sitten saisin ainakin yhden meille omaa arkeani piristämään (ottaisin kyllä suosiolla heidät kaikki :3) Ja lisäksi on myös eräs hieman vanhempi pentu, jonka voisin myös meille raijata, mutta epäilen etten kaikkia 4:ää kuitenkaan tule saamaan :( tässä vähän kuvia heistä, joita oli pakko napata jotta voi sitten kotonakin tuitui:tella kun ei heitä ole näköpiirissä (ainakaan vielä). Mutta kommentoida saa tietysti taas ja tähän loppuun niitä kuvia.
MöiMöi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti