17.9.2012

Kakkuwaa

Huomentapäivää vaan kaikille!

Eilenpä menimme kuomaseni S:n kanssa ForssaCityyn hämmentämään ihmisiä ulkomuodoillamme. Täällä kun tälläisiä naarasolentoja liikkuu kovin vähän. Itsellä oli Möykky (eli siis rastani) KillerCatin punainen leopardihame ja ranskamallin viidakkomaiharit. Editoin tähän sitten kuvia lisää kun saan niitä ulos hään kamerastaan. Itselläni olisi tosin yksi melko huonolaatuinen (lue: kännykkälaatuinen) asukuva, jonka voisin laittaa hieman suuntaa antavaksi ja sitten laitella niitä kun saan niitä.
Mutta niin tosiaan, lähinnä siis pyörimme suurimmat kaupat, eli siis lähinnä ne mitkä oli auki, koska sunnuntai, läpi. Itse en oikeastaan löytänyt mitään mainittavaa, no Jaffa-pullon. Olisin voinut metsästellä farkkuja, vaikka tiedänkin että ikiaikaisia suosikkifarkkujani ei enää myydä, niin uusia edes-melkein-samanlaisia pitäisi metsästellä. Koska nämä tosiaan leviävät jo liiankin pian hieman käsiin. Voi tätä masennuksen määrää :(
Kävimme me kuitenkin paikallisessa pizza/kebab-paratiisissa eli Dennis:issä. Itse mutustelin kebabin ranskalaisilla ja S taasen rullakebabin. Oli hywwöö, nomnomnom :P Masut pyöreinä laahauduimmekin prisman penkeille hieman sulattelemaan tätä ruoan määrää. Sieltä siirryimme minun aamukahvin nauttimiseni jälkeen (oli muute hyvää kahvia) Cittariin yleisesti vain pällistelemään, stalkkaamaan ja vyörymään. Tapasimme siellä myös hieman kavereita. Kuulostipa tyhmält x) Sen jälkeen kuvailimme hiukan toisiamme ja sitten saatiinkin jo kyyti tänne kotia päin.
Tuossa nyt tuo kuva, parempia tulee kun tänne päin saapuu. Jos muistan sitten enää..
kännykkälaatuinen kuvatus
Otsikko ei tosin liittynyt tähän tarinointiin yhtään mitenkään,vaan se kertoo TÄSTÄ:
Tänään laahauduin koulusta kotiin, istuttuani 4h koneella, jonka olisin melko hyvin voinut tehdä kotonakin. Tosin kotona tuskin olisi ollut niin loistavaa settiä ja hulvatonta menoa, mutta kuitenkin. Kotiin päästyäni aloin täyttää ja koristella täytekakkua, jonka pohjan tein jo eilen illalla. Se kakku on siis sitä varten kun mummi tahtoo tulla viettämään synttäreitäni, jotka siis perjantaina olivat.
Tälläinen siitä sitten tuli (:
Kolmekerroksinen, täytteenä mangohilloa, kermavaahtoa ja maitorahkaa. Kuorrutukseen päälle vaaleanpunainen marsipaanikiekko, reunoille kermavaahtopursotukset ja koristeeksi valkoisia ruusuja ja ruusunlehtiä (wannabe..). Toivottavasti maistuisikin hyvältä, itse ainakin olen ulkonäköön jo melko tyytyväinen. 
Ps. Tulossa pian toivottavasti myös ostospostausta!!

Mitäs te tykkäilitte kakusta?? (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti