9.3.2013

Wanhat 15.2.2013

Heippaa!!

Mie nyt aattelin vähän kertoilla miun prinsessapäivästä. Ja vaikka tää postaus teille ilmestyykin luultavasti paljon myöhemmin kuin sen aloitan, niin siihen on syynsä, sillä muuten saisitte tän ilman kuvia, ja eihän se ois yhtään hauskaa, vai mitä ootte mieltä?

Aamu alkoi kapuamalla ylös sängystä 6.20. Sen jälkeen seurasi normaalia aamuilua, aamupalaa ja collareissa lököilyä. Klo 8 oltiin siirrytty paikkaan B, eli meikkiin ja kampaukseen. Vähän jännitti jo siinä vaiheessa, kun oltiin laitettu mekko päälle ja oli kaikki valmiina tulevaan koitokseen. Noin klo 10 kyytini saapui ja siirryttiin paikkaan C, eli Tammelan koulukeskus. Sieltä ei valitettavasti ole yhtään kuvia, kun ei tietoisesti tosiaan ole ketään siellä kuvannut. Juuri ennen tansseja, kun seisottiin käytävässä ja odotettiin että alotettaisiin, niin jännitti. Mutta sillä hetkellä kun käveli salin ovista sisään, jännitys hävisi ja tiesi jo että kaikki menisi aivan päin helvettiä. No tosiaan, eihän se onneksi aiwan päin piippiä mennyt, mutta muutamassa tanssissa tuli sössittyä. Kyllä se ihan hyvin meni ekaksi tanssiksi, niin sanotusti.

Klo 13 alkoi päivätanssit Feeniksillä. Sinne tuli katsomaan lukion ykkösiä ja niitä kakkosia jotka eivät tanssineet. Oli siellä muitakin, tyylillä jotain päiväkotilaisia tai jotain ala-astelaisia, en kysynyt mistä ne oli, joten kuhan tässä arvailen. Ne tanssit meni jo paljon paremmin, pari kertaa tuli vähän black out, että mihis suuntaan nyt mentiin, mutta muita kyttäämällä sekin sitten selkisi. Tanssit meni hyvin, ja alko oleen jo aika vapautunut olo, vaikkei kyllä muutenkaan oikein jännittänyt, tiedä mikä siihenkin vaikutti. Ehkä sekin että olin jo valmiiksi flunssassa ja olo ei ollut yhdenkään tanssin jälkeen ainakaan parempi, kipeänähän tosiaan ei saisi urheilla. Mutta kyllä siitä aina sitten selvittiin.

Päivätanssien jälkeen mentiin toisen parin kanssa Subway:lle romanttiselle Wanhojen päivälounaalle. Nauttimaan siis kalkkunapatongit ja koko ajan huolestumaan mekosta ja sen puhtaudesta. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja seura mukavaa ja taidettiinkin istua vain juttelemassa parikin tuntia. Ruoan jälkeen käytiin kaupassa ja sitten lähdettiin takaisin Feeniksille kököttämään ja odottamaan klo 18 alkavia iltatansseja. Aika kului hitaasti ja itse tärisin pukkarissa lähes takki päällä, ei siellä kylmä ollut tai mitään. Kaikilla muilla taisi olla kauhean kuuma.. Melko reilua..

Klo 17.30 alkoi kahvitus ennen tansseja katsojille ja oltaisiin me tanssijatkin kai saatu käydä hakemassa. Klo 18 sitten taas alkoi varsinainen show, joka meni varmaan paremmin kuin yksikään aikaisempi. Iltatanssi oli oikeasti parasta, oli tosi kivaa tanssia, kun tiesi että kaikki on tullut katsoon ja on ylpeitä, vaikka vähän sössiskin. Ehkä kerran tehtiin joku pikkuvirhe, mutta ei sitäkään paljoa huomannut. Kaikki oli vaan mahtavaa. Ja vaikka koko ajan, jokaisissa treeneissä totesin ainakin kerran että vittu tää on perseestä, nii kyl mä oon tyytyväinen, ettei jätetty kesken tota kurssia. Mul oli kiva päivä, kiitti siitä kaikille!!

Iltatanssien jälkeen oli vuorossa armotonta valokuvausta. Sen jälkeen matkattiin hikisenä, mutta onnellisena kotiin ja ensimmäisenä tipahti mekko olohuoneen lattialle ja siitä vain astuttiin ulos. Sitten alkoikin hirveä valmistautuminen seuraavaan show:hon, eli Jatkoihin. Niistä vaatteista ei valitettavasti ole kuvaa, harmittaa itteekin se ihan pirusti, se oli meinaan kiva asu. Kuitenkin, jatkoilla oli kivaa ja sain uusii frendejä. Kiitos Mieheke, kun järjestit mulle Prinsessapäivän, vaikka kuinka kovin vastaan laitoinkin <3

Kuvia klikkaamalla isommaks! (:












Kommentoi jos jaksoit tänne asti! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti