30.3.2013

Mangojuustokakku

Hyvää pääsiäistä kaikille!
Tekasin tälläsen pääsiäiseen sopivan mangojuustokakun tähän pääsiäispyhille.. Loogista.. Ohjetta kehiin.. Kuvia isommaks klikkaamalla.

Mangojuustokakku

pohja:
150g digestive-keksejä
75 g voita

täyte:
200g Viola mangotuorejuustoa
1 kpl tuore mango
2 dl kermaa
4 kpl liivatelehtiä
2 rkl kiehuvaa vettä

pesä:
maitosuklaata
pääsiäisrae-pääsiäismunia (ei paperisoituja)

Ja näin sen teimme:
Murskaa digestive-keksit pieneksi silpuksi. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Sulata voi. Sekoita keksinmuru ja voi ja painele tasaiseksi vuoan pohjalle. Vie jäähtymään täytteen valmistuksen ajaksi.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 5-10 minuutiksi.
Kuori mango. Soseuta hedelmäliha tehosekoittimessa. Sekoita mango ja tuorejuusto keskenään. 
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita juustomango-seokseen kevyesti käännellen (täytteen tulee silti olla sileään). 
Keitä 2 rkl vettä. Purista liivatteistä vesi pois ja liuota ne kuumaan veteen. 
Sekoita vesi+liivatteet täytteeseen.
Kaada täyte irtopohjavuokaan pohjan päälle ja anna jähmettyä 3-4+ tuntia. Kun kakku on jähmettynyt, poista se vuoasta ja aseta tarjoiluvadille.
Leikkaa suklaasta (perunankuorimisveitsellä) lastuja, asettele ne pesäksi kakun keskelle ja aseta pesään muutamia suklaamunia.




Ja loppuun parit päivän asu-kuvat jostain keskiviikolta.. (:


Kauluspaita hupulla- Tarjoustalo
toppi- Ellos
Farkut- Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti