19.10.2012

Niko 2 ja päivän asuva

Böö vaan taas!

Tarviin kohta kynsikkäät tän datailun tueksi. Enhän mä pysty kohta edes kirjottamaan mun blogia kun sormet on kun jääkalikat. Ja lämpötila on sentään vielä 19'C, ja näin käy siis aina kun talvi vähänkin lähestyy, täällä vaan on kylmä.
 Toinen ongelmani on nyt jo 3. päivää jatkuva tunne siitä, että korvat on lukossa. Ärsyttää ja tuntuu pirun höntiltä. Kenelläkään mitään vinkkejä mikä auttaisi?
 Asiasta kuitenkin kukkaruukkuun, tänään käytiin kaverin kanssa katsomassa Niko 2 -lentäjäveljekset. Traileria löytyy tuosta. Leffa oli siis aiwan loistava!!! Suosittelen ehdottomasti, jos tykkää animaatioista. Ja kannattaa tietysti myös tsekkaa ykkösosa, koska sekin on hyvä (: Aiwan siis loistava, pakko käydä kattomassa people oikeesti! (:



Sitten mie kävin hakemassa Forssan ChiliPippuri:sta rullakebuuu, hintaan 7,50€. Oli aika pieni, mutta sopiva sellaiseen pikkunälkään kun on syönyt päivän aikana muroja ja raparperipiirakkaa ja kahvia. Dennissin rullakebu on sopiva kun on iso nälkä, sellainen kun haluaa syödä 3 päivää putkeen rullakebua. No olen vähän pienimahainen rullakebun suhteen, varsinkin Dennissin suhteen. Se on oikeesti sairaan iso, ja täyttävä mutta silti niin NOMNOM. Mutta pidin siis ihan oikeasti myös tosta Pippurin vaihtoehdosta, vaikka siinä onkin erilainen salaatti. 
Seuraavana sitten hieman asukuvaa. Ja huhhuh minkä laatusta..


Laihduta vähä..


Paita: KappAhl
Hame: Itsetehty housuista
Leggingsit: Seppälä
Kengät: Demonia, Trashville
Laukku: Tarjoustalo

Tuota laukkua en olekaan vielä täällä blogissa tullut esitelleeksi, mutta ehkä jonain päivänä otan siitä vielä hieman tarkempaa kuvaa, noista kun ei oikein selviä kun että se on musta. Mutta eipäs mulla tässä muuta lätistävää kai ole, kuin että käykää nyt ehdottomasti katsomassa se Niko 2!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti