25.10.2012

Kaukaa ja läheltä

Möii vaan taas!

Lauantaina tosiaan lähdimme miehekkeen kanssa käymään tuolla Helsingin vilinässä. Osasyynä saattoi olla, että olin sitä hinkunut jo pidemmän aikaa tyyliin "tahdon shoppaan.............". Tästä hinkumisesta olisi ehkä voinut päätellä, että minulla oli selvillä edes jotain mitä halusin ostaa ja mitä lähdin hakemaan. Ullatuuuuus, eipäs ollutkaan : D . Eli siis lähdin periaatteessa vain katsomaan, mitä on tarjolla, ei ikinä hyvä idea, eikä ainakaan halpa. Paitsi jos on pihi, kuten minä tällä kerralla. Tietysti lähdin hakemaan jotain perusvaatteita, kuten pitkähihaista ja ehkä housuja, mutta silmäämiellyttävää (ja samaanaikaan mukavaa hintaa omaavaa) kangaskappaletta ei reitilleni osunut. Itse en oikeastaan osaa käyttää pitkähihaisia, joissa ei ole huppua. Ne on ahdistavia. Tietysti suosikkikauppojeni (kuten Backstreet, Cybershop ja Morticia) nettisivuja olisin tietysti voinut selata ja päättää, että oikeasti ostan tuon, mutta näin en sitten kuitenkaan tehnyt ja palasinkin melkein tyhjin käsin kotiin. Mutta huom. vain Melkein. Tässä siis hieman ostoksia:

Leipurinlasta, 2kpl, 2,95€ (muistaakseni), Clash Olson

Palasaippuan alusta, 4,95€, Clash Olson


Pöllö-kaulakoru, 4,95€, Backstreet

Nyrkkirauta-korvikset, punaiset vaikka näyttävät pinkeiltä, 3€, Backstreet

Bye Bye Kitty-korvikset (noissa on siis partaterä jossa lukee bye bye kitty), 3€, Backstreet

Sitten kävimme syömässä Kampissa, paikassa nimessä I Love Food. Tai ainakin veikkasin, että se oli sen nimi :D Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli todellakin riittävästi. Tilasin siis pizzan, taisi olla nimeltään Venetsia. Ja oli joka kohdasta muuten yli pizzalautasen reunoista. Kuvaa tässä:


Kuvassa näköjään näkyy lautasenkin reunaa, mutta se sitten vastaavasti roikkuu yli toiselta puolelta enemmän, oli siis tuota vähän vaikea havainnollistaa. : D Muutenkin reissu meni loistavasti, oli hauskaa, yksi kaveri jäi kyllä näkemättä, mikä hieman harmitti, mutta uusia tilaisuuksia tulee myöhemminkin, joten sitä odotellessa. Uusiksikin voisi ottaa, ja tuli samalla uudet Demoniatkin testattua ja huomattua, että ilmeisesti Demoille tyypillinen ongelma, pohjien irtoaminen, löytyy vakiovarusteena myös näistä yksilöistä, eli hieman lähti harottamaan jo toisen kenkulin pohja. Pitänee vain näyttää hieman liimapurkkia heille ja eiköhän kohta taas päästä Demonioiden kyytiin. 

Pelkän Helsingin retkeilyn lisäksi minun piti esitellä tänään Seppälästä ostamani vaatteet. Nämä ovat siis tosiaan hieman lähempää kuin Helsinki. Nauttikaa Erittäin havainnollistavista kuvista, eihän noista oikeasti saa näköjään mitään tolkkua. Noo, toivottavasti kuvateksti auttaisi tunnistamisessa edes jollakin tavalla (:


Punaruudullinen naisten kauluspaita, 9,95€, Seppälä


Musta-valkoinen mekko, 19,95€, Seppälä


Ei mulla taas muuta höpöteltävää taida olla, joten painun tästä kohta unipuulle, joten.. Ööitä ja kiitos jos jaksoitte lukea (: Ja anteeks muuten kanssa noista kirjoitusvirheistä, en yhtään ihmettelisi niiden suurta hyökkäystä luovan tekstini kimppuun.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti