25.12.2012

Joulu 2012

Heei!

Hyvää joulun aikaa vielä näin alkuun kaikille, vaikka itse joulu jo menikin.
Aattelin vähän kertoa meiän joulusta.
Joulukynsistä vähän kuvaa.

 Meillä jouluun kuuluu aina kauheat määrät kukkia. Joulutähtiä, hyasintteja, amarylliksia.. Mitä nyt ikinä vaan sattuukin kotiin jostain ilmestymään. 
Amaryllis-kimppu

Joulutähtiä ja hyasintteja

Sitten on tietysti joulukuusi, jonka minä yleensä päädyn koristelemaan. Tänä vuonna sen kuitenkin suoritti faija, koska itse vetelin sikeitä, enkä tiennyt edes tuon taivaallista kuusen sisälle tuonnista. 
Joulukuusi by. faija

Aamupalaksi riisipuuroa ja sekametelikeittoa

  Vietämme jouluaaton mummillani. Aina. Tai ainakin niin on tehty nyt viimeiset 17 vuotta, joten en tiedä muuta tapaa viettää joulua. Syömme siellä jouluruoan, käymme joulusaunassa, jaamme lahjat.. Sellaista perinteistä. Tällä kertaa etenimme melkein tarkalleen näin. Noin 18 aikaan saavuimme kävellen mummille (hän asuu siis vähän matkan päässä meistä, ja oli kaunis kuutamo joka valaisi matkaamme), jonka jälkeen koristelimme siellä faijan kanssa kuusen. Sitten käytiin vuoroillamme saunaan. Kaikkien käytyä saunassa syötiin jouluateria. Tässä vaiheessa kello alkoi jo lähennellä uhkaavasti 21:tä. Jouluruoka saatiin päätökseen joskus 22 aikaan. Sen jälkeen vain nuokuttiin, katseltiin outoja scifi-sarjoja televisiosta, etc.. Sitten jaettiin lahjat, juteltiin niistä ja tutustuttiin uusiin vempeleisiin. Sitten katsottiin taas telkkaria, tällä kertaa jotain niinkin exoottista (eroottista) kuin crank 2- high voltage.. Kello taisi olla jo yli 1. Astioiden tiskaamisen ja pienen siivouksen jälkeen pääsin kotiin vähän yli 2. Matka sujui edelleen kauniissa kuun valossa, vaikka hän vähän pilvien taakse olikin piiloutunut, ulkona näki silti vielä sillälailla, että tiellä pysyi. Vielä vähän ennen 3:akin oli vielä melkeinpä valoisaa, juuri ennen kuin nukahdin. 
  Siinäpä nyt noin suurinpiirtein näitä joulukuulumisia, nyt pientä lahjakuvaspämmiä.





Body Lotioniii





Kolpakko (aka. oluttuoppi)
Pinkit villasukat, vaaleensiniset lehmusukat, lompakko ja  kännykkäpussi

Mystinen salkku..






























...joka sisälsi veitsiä (;

Kalenteri, musta kynttilä, neonvihreä colt-sytytin ja lakulehmä-karkkeja



Koitin saada parempaa kuvaa tuosta kynttilästä.

The 69 Eyes Red-punaviiniä ja Gran Baron-kuohuviiniä

Geisha-karkkeja ja Fazermint-konvehteja

Näiden lisäksi hieman käteistä (;
Ja anteeks noiden kuvien oudost asettelusta, blogger ei selvästikään ollut mun kanssa yhteistyötuulella, tai sit oon vaa huono x) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti