3.12.2012

Höpinöitä

Niin terve vuan (:

Vähän on ollut taas taukoa tästä postailusta, ei ole paljoa ollut kerrottavaa. Nyt kuitenkin ajattelin hiukan ryhdistäytyä ja tulla edes ilmoittamaan olevani edelleen hengissä. Seuraavan viikonlopun jälkeen tulee toivottavasti ainakin postausta jostain ruokapuoleenkin liittyvästä, koska kaverin synttäreitä pukkaa ja olen vähän lupautunut hänelle kakkua tekemään.. Toivottavasti muistaisin vaan räppäistä kuvan sitten siitä, ennen kuin katoaa parempiin suihin. Tällä hetkellä ei ole oikein mitään ideaa vielä kakun ulkonäöstä, mutta mustaa ja vihreää siihen saattaa tulla. Ellen keksi jotain parempaa x)
http://browse.deviantart.com/?q=cake&offset=48#/d206pz7

Tollanen olis aika komee.. Ei taida vaan ihan taidot riittää siihen.. Kuvan tarjoaa deviantart, by TheForest.
Sitten piti kuitenkin valittaa siitä, kuinka tuolla on lunta. Lumi ei itselleni ole se suurin ongelma, on valoisampaa ja kauniimpaa kun kaikki ei ole vain paskanruskeaa ja märkää ja mutaista. Kuitenkin ongelma on se, että pitää olla kylmä. Täälläkin -23'C ei sovi minun kesäärakastaville aivoilleni millään lailla. Ei oikein tiedä mitä sitä oikein pitäisi päällensä laittaa. Itse en pidä neuleista, enkä varsinkaan minkäänlaisista villapaidoista. Kengissä jäätyy varpaat ja nenäkin on aivan jäässä. Sitten eräs talven ongelma lisää; talvi-iho. Kaiken aikaa saat uiskennella ties minkälaisissa rasvapurkeissa ja purnukoissa ja silti jostain löytyy kuiva kohta. Ai kun on mukavaa. Not.

http://browse.deviantart.com/?q=snow#/dtunf5


Kuvan tarjoaa jälleen deviantart, by Jodmiester. Kaunis postikorttimaisema. On täälläkin melkoinen postikorttimaisema tosin, en vaan jaksa enää näin yöllä lähteä kuvaamaan sitä tuonne kylmyyteen. Kolmas asia mistä minun piti ilmaista pikaisesti, on se että meillä oli teatterin pikkujoulut tänään. Eilen illalla kirjoitettiin esitystä, joka vedettiin sitten hyvin paljon improvisoiden. Olihan se ihan mukavaa, mutta itse olen niin hiljainen hissukka, etten mitään osaa kunnolla jutella. Noin niinkuin vain päästä yhtäkkiä repäistynä. Nooh, kuitenkin ihan hyvinhän se meni. 

Palailen tosiaan viimeistään kakun parissa, toivottavasti.. Nähdään taas!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti