10.6.2013

Varustelekan tilaus

Heloo

Tein tuossa jo muutama viikko sitten tilauksen Varustelekalle. Itse asiassa jo muutamaa päivää ennenkuin tein Cybershopin tilauksen, josta siis saapui tuloksena mekko, jonka esittelinkin jo ajat sitten. Vaikka Varustelekan toimitus olikin nopea, vain muutama päivä, vasta nyt minulla on aikaa esitellä se teille,, eli tässä sitä sitten tulee.
Brittiläinen keikkalaukku, käytetty, musta 39,99€
lainasin kuvan nyt ilkeästi lekan sivuilta, koska omastani tuli niin sukka, ettei siitä mustasta mytystä oikein selvää saanut.. (:

Mutta kuten tuotteen sivuillakin kerrottiin, noin 80-100 litranen päkki, joka kyllä nielee sisäänsä vaikka mitä. Itselle tuli juuri sopivasti luokan mökkireissulle, ja kaikki mahtui samaan laukkuun, mahtava tunne muuten.. Vaikuttaa käytössä tosi kestävältä ja sitä rataa. Taskuakin löytyy vaikka millä mitalla, joten pikkutavaratkin saa hukkumaan laukun sisään. Ainoa ongelma itsellä on laukun kantaminen, varsinkin käsissä. Vaikka minäkin nyt olen 173cm pitkä, niin kyllä tämä laukkukin sitten on aika iso.. Selässä (tässähän on siis myös olkaimet, että voi kantaa reppuna) kantaminen onnistuukin sitten huomattavasti paremmin. 
Ihana tuote, kerrassaan. (:


Musta on tällainen. Eli irtohihna, nailonia, 120cm, Hintaan 2,49€
Vihreät ovat tällaisia. Eli Pattern 37 irtohihnoja, pituutta noin 75cm. Hintaan 1,49€.
Vihreä muoviläpyskä on ruotsalainen pvc-liina. Uudenveroinen. Hintaan 0,20€. Mitä mä tällä teen, ei mitään käryä, mutta eipähän ollut kalliskaan.
Sininen rulla keskellä on Scho-ka-kola-energiasuklaata. Täysmaitoa, peltirasiassa on 100g, ja on muuten niin perkuleen hyvää. Ihan syötävää se tumma suklaakin on, sitäkin maistaneena voin kertoa. Hintaa tällä oli 2,99€. Pure gold, etten sanois..

Mutta ei mulla nytten sitten taas muuta oikein ollutkaan, jotta heihei ja viettäkää hauska päivä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti