14.4.2014

Täytetyt pekonibroilerit


Sunnuntain päivällinen sisälsi täytettyjä broilerin ohutleikkeitä pekoniin kääräistynä ja Koskenlaskijalla ja banaanilla täytettynä. Lähtökohta oli siis, että jääkaapissa oli ohutleikkeitä, jotka piti käyttää. Selailin hetken netistä ohjeita jotka sisälsivät broileria, yhdistelin ja heittelin aineita sekaisin ja tulos on tässä. Itse tarjoilin lisäkkeenä keitettyjä perunoita ja salaattia. Lopputulos oli hyvää ja erittäin täyttävää, itse en jaksanut syödä kuin puolikkaan broilerin.


Täytetyt pekonibroilerit
3 kpl broilerin ohutleikkeitä
0,5 pkt (6kpl) pekonia
1 banaani
3 sopivan kokoista siivua (n.1 rkl/siivu) Koskenlaskija perinteistä
suolaa & rouhittua mustapippuria
hammastikkuja

Kastike
1 tl Pirkka punaista chilitahnaa
1 tl Heinz worcester sauce-kastiketta
n.2 dl maitoa (tai ruokakermaa, joka oli meiltä lopussa)
n.1 rkl Maizena-maissitärkkelystä
loput banaanista, joka ei mahtunut broilerien taskuihin
0,5 tl Herbamare-yrttisuolaa

Näin teimme sen:
Aloitetaan broilereista: Leikkaa leikkeeseen tasku. Siivuta banaani ja Koskenlaskija. Sivele leikkeet suolalla ja pippurilla. Laita taskuun kerros banaanisiivuja ja niiden päälle siivu Koskenlaskijaa. Sulje tasku hammastikuilla. Kierrä ohutleikkeen ympärille 2 siivua pekonia/leike.  Paista broilereita pannulla öljyssä, kunnes pekonin pinta alkaa olemaan rapea ja kauniin ruskea. 
Nosta broilerit pois pannulta ja valmista kastike. Poista ylimääräiset öljyt. Laita pannulle chilitahna ja worcester. Kaada sekaan maito ja maissitärkkelys. Sekoittele kunnes kastike paksunee. Lisää joukkoon banaanit ja mausta Herbamarella. Nosta broilerit takaisin pannulle, anna lämmitä ja tarjoile.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti