Teinpäs tuossa päivänä eräänä, toisin sanottuna sunnuntaina, tällaisia kuppikakkuja. Ohje on kirjasta Ihanat kuppikakut.
N.12 kpl
100g kasvismargariinia
2 dl omenamehua
2 dl raastettua omenaa
4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
1,5 tl ruokasoodaa
2 dl omenamehua
2 dl raastettua omenaa
4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
1,5 tl ruokasoodaa
Kuorrutus:
100 g kasvismargariinia
4 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
Kiehautettua vettä
Kanelia
100 g kasvismargariinia
4 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
Kiehautettua vettä
Kanelia
Tee näin:
Sulata margariini, lisää joukkoon omenamehu ja omenaraaste. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti käännellen tasaiseksi massaksi. Jaa taikina paperisiin vuokiin ja paista 175 asteessa 15-20min.
Sulata margariini, lisää joukkoon omenamehu ja omenaraaste. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti käännellen tasaiseksi massaksi. Jaa taikina paperisiin vuokiin ja paista 175 asteessa 15-20min.
Tee kuorrutus:
Vaahdota pehmeä margariini kevyesti. Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Notkista tarpeen mukaan vedellä. Kuorruta kakut täysin jäähtyneinä ja ripottele pinnalle kanelia.
Vaahdota pehmeä margariini kevyesti. Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Notkista tarpeen mukaan vedellä. Kuorruta kakut täysin jäähtyneinä ja ripottele pinnalle kanelia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti