14.2.2013

Ystävänpäivää

Heiippa vaa taas kaikil..

Notta hyvää ystävänpäivää vaan ny sitte kaikille karvasil ja karvattomammille olennoille tasapuolisesti! (:
Noin, on sekin tehty.
Oikeest miust on aika turha päivä.. Se vaan lähinnä hämmentää meitä muutenkin ujoja suomalaisia ja saa vaan aikaan vaivaantuneita keskusteluita. Onneksi Suomeen ei tämä jenkkityylinen materiamania ole sentään löytänyt, vaikka täältäkin jos jonkinlaista krääsää löytyy ystävänpäivän juhlinnan ja oman rakkaan muistamiseen.. Tosiaan vain sinä yhtenä päivänä vuodessa.. No hyvä että edes silloin..
kuvan tarjoaa: http://graphics.comments.funmunch.com/holidays/valentines-day/valentines-day-comment-037.gif


Tuossa on nyt varsin pimeä kuva niistä viime postauksessa mainitsemistani kengistä, jotka tosiaan kotiutin Humppilan Kenkämaailmasta hintaan 65€. 

Sitte miun piti läpätellä vielä, että oikiasti mie kirjotan tätä jo tiistaina, jotta sain tässä toivotella jo ystävänpäivät samassa, ettei tarvinnu siihen omaa huippupitkää postausta laittaa.. Ja koska luulen, että kun tämä pamahtaa eetteriin, istun suunnilleen nurkassa täristen ja mietin huomisia Wanhojen tansseja. Nytkin, siis tiistaina jo jännittää hiukan.. Tänään oli lettilääkäri, 2,5h kököteltiin suunnillee samalla paikalla, mut kyl on taas punane <3 Ah, rakkaus.. 
Mut ei mulla oikeest mitään muuta oikee ollu, moii (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti