16.8.2012

Vähäsen päivän löpinöitä

Heissaaan!
Tämän päivän postaukseen sain ehkä jo kuvia siitä luvatusta letistä, siitä luvatusta paidasta ja yllärikuvia myös mm. meiän pihasta :P Juuri äsken kävin nämä kuvat ottamassa, kun ulos menin, niin aurinko paistoi nätisti, oli lämmintä ja linnut lauloi. Oli tosi ihana ilma, niinkuin oli ollut koko päivän. Tosin itse vietin lähes koko päivän keittiössä salaatteja väsäillen, joten en ole vihdoin suodusta auringonpaisteesta ehtinyt nyt nauttia lähes ollenkaan, koska keittiöllä lämpötila on kaikissa kokkitamineissa huumaavan lämmin ja veden kittaaminen on vähän väliä pakollista, jos aikoo selvitä hengissä seuraavaan taukoon. Kuitenkin, kun keittiöstä pääsee ulos, sen kuuden tunnin jälkeen kun on juossut hiki valuen pää kolmantena jalkana ja jalat kipeinä, niin ei viitsi enää koulun jälkeen paljon mitään tehdä. Harmi sinänsä, koska olisi edes nyt tosi kiva nauttia niistä säistä, joita kesälomalla kaipaili niin kovasti. Mutta kun ei vaan jaksa, niin ei jaksa. Mutta nyt, sitä kuvaspämmiä : D jos löytäisi kameran johdon x)
Tässä sitä paitaa, joo huono kuva, mutta paras minkä sain, tässä kuitenki viel LINKKI videoon jonka mukaan on tehty niin näkee vähän paremmin.




Vähän kukkaasia, ne vaan houkutti kuvaamaan. Ja tuo vaaleanpunanen tossa alimpana, tuoksuu muuten aivan sairaan hyvälle :3


Sitten vähän naapurin ohrapeltoa, pakko se kai vaan on myöntää, että syksy on hiljalleen tulossa, koska viljakin on jo noin keltaista. 


Ja tässä nyt sitten vähän oli tätä pärstäspämmiä ja niitä hiuksia. Punainen on oikeasti kirkkaampi, mutta koska aurinko niin on tässä tuon näköinen : D ja kivasti noi meikitkin lähteny sen hikoilun myötä..

Ja tälläisiin tunnelmiin päättyi minun kuvailusessioni, tämä viimeinen foto on siis napattu n.2 min edellisen pärstäkuvan jälkeen, jolloin ulkona satoi jo kaatamalla. Tämä kuva tosin sisältä, meikäläisen huoneesta, koska en halunnut jäädä kastelemaan ulos kameraani, minulla ei niin väliä olisi ollutkaan, olisi luultavasti ainakin virkistänyt, mutta tyydyin silti seurailemaan sisältä. Nytkin ulkona on jo ihan kirkasta ja kun oikeaan suuntaan katsoo näkyy sininen taivas ja valkoisia pilvenhattaroita. Toisaalla näkyy tosin harmaa pilvimöhkäle, joka lipuu pois näköpiiristä vielä peittäen auringonpaisteen, mutta väistyy kuitenkin kohta kuin ikävä muisto pois horisenttiin.
Olipas tosi luovaa taas : D
Tavataan taas ensi postauksen parissa, haluan nyt tässä lopussa vielä muistuttaa, että saa kommentoida ja alkaa lukijaksikin :3
Kiitos ja hei!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti