17.9.2011

Mikael Gabriel & Reckless Love, Sillanalusrock


^^Kyseessä siis Mikael Gabriel
Tollasta musiikkia löytyy siis tuollasen naaman takaa :D Ei ehkä ihan mun tyylistä musiikkia (todellakaan siis..) mut ihan hyvän setin se heitti (:
Ja sitten kehiin: Reckless Love
Ehkä vähän enemmän mun tyylistä musiikkia ja ainaha hyvännäkösiä paidattomia kesäkolleja on mukava tsekkailla (; Ja plussaa tietty jos osaavat vielä soittaa :D Ja tässä välissä vielä ennen kuvia pakko mainita, että jossei vielä tiedä, niin tuo solisti (Olli Herman) on aika helvetinmoinen ikiliikkuja, ei tainnu meinaan olla kovinkaan montaa hetkeä paikallaan keikan aikana :D ja sen paitavarasto saattaisi koollaan herättää kateutta jo pahemmassakin pissiksessä :D Ja nyt niitä kuvia:








...koska paidattomat miehet on namnam (:

Nii, tosiaan, tääkin postaus on ollu tekeillä sen pari viikkoo, että anteeks vaan :D



JJJJA!! huomasin (surukseni) että alan jättää kynsienlaiton todella vähälle.. Että oon tosi pahoillani, laitan noista vanhoista manikyyreist varmaa vielä kuvat, mutta uusia teen enää todella harvakseltaan, koska opiskelen kokiksi ja. noh, alan hygieniatason takia kynsien tulee olla lyhyet, siistit ja kynsilakattomat. Toisinaan tietysti lakkailen viikonloppuisin, mutta en enää niin paljon kuin ennen amiksen alkua. Kiitos ja anteeks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti