8.8.2011

Handcuffs and more stuff :P

Oioioi :P
Lauantain oli taas hiema shoppinkii päällä :P Lähettii till Forssa jo 13 aikaa ja päädyttii ens ostaa miulle Colormaskin hoitoaine, sävyltään Pepper.. Tuli tarpeesee tän uuden tukan kans, joka on siis punamusta :D kuvaa tulee ku fiilistelen tarpeeks mallilt, et voin kuvata x) Anyway, hoitoaineen shoppauksen jälkeen mentiin Antin Konditoria-nimisee kahvilaa (?).. siis konditoriaa..plööh.. Anyway, siel tehhää itte jäätelöö ja OMNOM, sellane ku Blue Ice, nii se oli aiwan omnomnomnomnom :PPP ja meitsi diggggaaaa <3 yks pallo oli 1,80€ ja tästä mainoksesta ei ole maksettu..

<-----Tässä siis se Blue Ice.. ei ehkä iha parhaimmat kuvat, mut ainoot mitkä on saatavilla :D ja kyllä, se oli siis oikeesti tollasta sinistä :P































Sittee lähettii kiertelee kirpparei ja saaliina oli tämmättei..
Leopardikarva-käsiraudat (mitennii-tykkään-käsiraudoist..) 5€
Nemi ihmemaassa ja Lahjat jakoon Nemi-sarjakuva-albumit 1€/kpl
Exän jäljillä-DVD 6,90€, Citymarket

Sitten mukaa tarttu myös purkki energiajuomaa nimelt: Big energy Shock for [wo]man.. Note for myself: ei sitä enääää ikinä.. maistu meinaa hirveeeelle.. tosin se maksoki vaa 50 senttiä hmm..Ei paha hinta siis (: onneks... sitte matkaa tarttu myös puolen litran pullo jaffaa ja tölkillinen megaforcea :D näistä ei kuvaa, koska.. eiköhä kaikki kaupast voi katsoa miltä ko. purkit näyttävät :) Niijja käytii hesellä syömäs kana-ateria, ei kuvaa tästäkään.. kun ei syömisestäkään meinannu tulla mitään, ku piti nauraa jollekki pikkusille lissuille ja fruittareille (oli varmaa jossai ala-asteel) ja huumori oli melko alapää-painotteista.. että juu.. mutta ilmeet niil oli mahtavia :D Luoja sentää, mitähä paskaa oon taas tänne jauhanu hmm..
kiitti ja moro, leivänpaahdinki on jo horo..

(jonain päivänä viel häpeen tätäki postausta......)

2 kommenttia:

  1. Siis niin söpis tää sun blogis :D, mulle tulee tätä lukiessa mun oma nuoruus mieleen... ja siitä on kauan!!!
    Tuota noin, jos sua yhtään vain huvittaa nii käy kattomassa mun blogi http://lepikossakuhisee.blogspot.com Mulla on siellä kynsiaiheinen arvonta menossa :)

    VastaaPoista
  2. Oaaawwws :33 kiitti :D kiva kun tykkäät :D
    ja suunta till lepikossakuhisee -> :D

    VastaaPoista